vd kuilen timmerwerk

vd kuilen timmerwerk

vd kuilen timmerwerk

th fotos werk 173 3

th SAM 0193 3

th SAM 1065 18

electra

stucadoor

vd Kuilen timmerwerken

vd Kuilen timmerwerken

 

 

Afwerking

v.d. Kuilen Timmerbedrijf denkt graag met u mee over de afwerking van uw woning.
Wij leveren advies en maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld het leggen van vloeren of het plaatsen van keukens radiatorkasten, deuren en wanden.
Wij werken met hoogwaardige, duurzame materialen en houtsoorten. Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor een professionele montage en een perfecte afwerking. 
Van een schilderklus of het vervaardigen van een meubel op maat tot de complete renovatie of herinrichting van uw woning,  of  pand; het enthousiaste team van v.d..Kuilen Timmerbedrijf  steekt graag de vakkundige handen voor u uit de mouwen.
Timmerwerk is een breed begrip, wat verstaan we hieronder? Of het nou gaat om een complete gevel of het maken van een schutting... lambrisering in de hal of het wegwerken van de radiatoren.
Eindelijk eens die oude badkamer opknappen? Laat het over aan de specialist!
Maar het houdt natuurlijk niet op bij de mogelijkheden voor een badkamer, denk ook eens aan de keuken, het toilet of een mooie nieuwe vloer... 
Voor het betere tegelwerk of afwerking voor Uw badkamer neemt u contact op met ons.
 

Badkamers

Het aanleggen of verbouwen van badkamers is een specialisme van v.d. Kuilen Timmerbedrijf. Onze professionele installateurs kunt u inschakelen voor het aanleggen van een complete badkamer, maar ook alleen voor het betegelen, vloeren aanbrengen, leidingwerk aanleggen en sanitair plaatsen.
U kunt met onze vakman afspreken of u zelf de materialen levert of dat u dit liever door de vakman laat verzorgen. Meestal worden sanitair en tegels door de klant verzorgd en zorgt de vakman voor de overige materialen.
De meeste klanten stellen het op prijs dat er een offerte wordt gemaakt op basis van een vaste aanneemsom zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
 

Keukens

Een keuken plaatsen is complex
Het plaatsen van een keuken is moeilijker dan u denkt. Allereerst moet u precies de afmetingen weten van de te plaatsen keuken. Daarnaast moet u verstand hebben van elektra plus hoe het gas en de watervoorziening moet worden aangesloten . U zult niet de eerste zijn die voor verrassingen komt te staan. Het gevolg is extra kosten voor het inschakelen van een dure loodgieter en installateur. Dit kan gemakkelijker.
 
van der Kuilen Timmerbedrijf heeft jaren lange ervaring in het plaatsen van keukens of het verbouwen van bestaande keukens. Daarnaast sluiten we ook de apparatuur voor u aan, regelen de gasaansluiting en nemen al het loodgieters werk uithanden. Op deze manier hoeft u geen individuele partijen in te schakelen, maar laat u alles overzichtelijk door van der Kuilen Timmerbedrijf uitvoeren.
 

Vloeren

De keuze van het materiaal en de kleur van de vloeren & wanden bepalen in grote mate de sfeer die in de ruimte wordt geschapen. Door de ruimte te voorzien van lichtgekleurde tegels, natuursteen of een lichte houten vloer kunt u eenvoudig een ruimte creƫren die warm aandoet en groter lijkt dan de ruimte werkelijk is.
Uiteraard kunnen wij ook het tegelwerk en het leggen van houten vloeren of kunststof vloeren van A tot Z voor u verzorgen.
 
 

Stucadoren

Stucadoren is geen probleem voor v.d. Kuilen Timmerbedrijf. Onze deskundige stucadoor kunt u inschakelen voor een diversiteit in wandafwerkingen. Zij kunnen u vertellen wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten stucwerk, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
De uiteindelijke kwaliteit van het stucwerk wordt in belangrijke mate bepaald door de voorbehandeling van de ondergrond. In sommige gevallen betekent dit dat de stucadoor het oude stucwerk moet verwijderen omdat er anders geen goede hechting ontstaat.
Op wanden met buitenhoeken moeten hoekprofielen worden aangebracht om te vermijden dat het stucwerk op de hoeken beschadigt. Onze stucadoors houden met alle aspecten rekening en staan garant voor mooi en duurzaam stucwerk.
Stucwerk wordt doorgaans uitgevoerd op basis van een vaste aanneemsom.
 

Elektrische installatie(s)

Het aanleggen van elektra is geen probleem voor v.d. Kuilen Timmerbedrijf Onze professionele electriciens kunt u inschakelen voor het aanleggen van een complete electrische installatie, maar ook alleen voor bijvoorbeeld het bijplaatsen van stopcontacten.
Voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in uw woning is het van het grootste belang dat deze werkzaamheden door een deskundige electricien worden uitgevoerd. Onze electriciens beschikken over de benodigde kennis om u hierin goed te adviseren en de werkzaamheden volgens de geldende voorschriften uit te voeren.
U kunt met onze vakman afspreken of u zelf de materialen levert of dat u dit liever door de vakman laat verzorgen.
 

Loodgieten

Het aanleggen van gas, water- en afvoerleidingen is geen probleem voor v.d. Kuilen Timmer bedrijf. Onze deskundige loodgieters kunt u inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in en om uw woning.
Wij verzorgen ondermeer het aanpassen van leidingwerk bij badkamerverbouwingen en verleggen van leidingen voor een nieuwe keuken. Maar ook het monteren van sanitair en aansluiten van c.v ketels behoort tot het vakgebied van onze loodgieters.
 

Timmerwerk

Alles wat met timmeren te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door v.d. Kuilen Timmerwerken. Duurzaam maatwerk door professionals. Voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing.
v.d. Kuilen Timmerwerken is een professioneel timmerbedrijf uit Almere dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. De buitenkant en de binnenkant pakken wij op doeltreffende en effectieve wijze aan. Als u kiest voor het best mogelijke resultaat en gedegen timmerwerkzaamheden, dan is ons timmerbedrijf uit Almere uw voornaamste partner. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren.
 
Design by : Webdesign-Totaal.